Let it snow, let it snow!

Jaha, när man vaknade idag så mötes man av något vitt som log på marken..... SNÖ! (dum dum dum duuum! *skräck musik*)

Helgen som varit har varit helt wonderbhar! Min älskling kom hem i lördags och då blev det middag från Paprika. Senare på kvällen så skulle Moe hälsa på Maria och sedan var det utgång som stod på schemat. Jag själv åkte hem till mina päron i Sherwood skogen och där blev det lite vin och Shlager final, och som vanligt vann fel låt. Senare på kvällen blev det lite Xbox lirande med min bror, och sedan hoppade det upp den roliga lilla pop-upen "Locktail wants a Video chat" Det var Maria och Moa som hade skickat en video konversation inbjudan till mig och min bror. Senare på kvällen så drog jag och Erik och mötte upp damerna i stan där det blev Franks gatukök och sedan bar det hemmåt.

Söndagen bestod av endast slappning på högsta nivå = TV tittande så ögonen blir röda och fyrkantiga.

Ikväll blir det återkärt seende av Filip och Fredrik iform av 100 Höjdare, Amerika: Världens skönaste Land.

http://gamercard.xbox.com/Locktail.card

Hipp Hipp HURRA!!

Idag fyller min syster 17år och det ska firas mod pompa och bestå!...eller inte riktigt då kanske. Ska träffas i familjen och ta oss on kopp kaffe och en bit tårta maybe. För närvarande är jag på arbete och fått en liten 10min lucka. Idag kom Joakim på besök på jobbet, när han lämnade en patient till oss. (Jocke jobbar på Ambulans transporter)

annars när jag är hemma så städar jag förfullt just nu, så det är skinande rent och fint när min älskling kommer hem på lördag. I måndags var det diskning, och allmän plockning som gällde, i tisdags var det att spendera tid i tvättstugan och dammtorka i hyllor och fönster brädden. På torsdag ska jag ta en omgång med toaletten och duschen. Och på fredag ska jag ta ett drag med Snabel Draken A.K.A. Dammsugaren. Nu låter det som jag har det jätte skitigt och smutsigt hemma, men så är det inte. Det är bara "vanligt" smutsigt, man kan ju inte och orkar inte ha det felfritt och blänkande rent 24/7.

Peace out all, and keep it real!!

http://gamercard.xbox.com/Locktail.card

The Army of Two!

Tjolavippen!!

Nu är det lördag kväll och jag ska snart gå hem från jobbet. När jag kommer hem blir det till att lira EA´s nya strategi Shooter "Army of Two". Ska lira tillsammans med Patrik och köra lite CO-OP eller Bounties i Multiplayer.

Army of Two
De som är frälsta i Tv-spelens värld har nog inte undkommit detta "CO-OP Based Strategic Shooter" Där det gäller att sammarbeta in i det minsta. Man är 2st soldater som ska göra de verse uppdrag, och själva konceptet och styrkan sittter i det nytänkande sätter man tar sig fram på genom Kinas skogar, Iraks öken beklädda städer och Amerikanska stridsfartyg. Sjävla grejen är att man ska hålla så kallad "AGGRO", om man har AGGRO så riktar alla fiender sina pipor mot den med mest AGGRO, medans den andra spelaren kan gå runt fienden och flankera dem. Det kan låta simpelt och trist, men EA Montreal har lagt till en hel del roliga och fina finesser. Så som Riot Shields, fallskärm (den ena styr fallskärmen medans dena ena skjuter på de verse fiender som kommer i ens väg) och lite annat smått och gott.

Men enough about that. Nu ska jag hem om bara några få minuter, kul när man slutar vid 21 så kommer man hem vifd 22 tiden. segt!

http://gamercard.xbox.com/Locktail.card

Onsdag - Lille Lörda´

Tjofräs!!!

Idag är det onsdag och just nu sitter jag och precis tittat klart på en timmes GDC som finns just nu på Xbox Live Marketplace. GDC är den årliga Games Developers Confference som håller på just nu i USA.

Där visade de den intressanta mjukvaran "XNA" Som gör det möjligt för den som har en Xbox kopplad till en dator via Router, kan producera sina egna spel. Det finns redan ett spel uppe på Liven¨ som heter Smash Poker som är skapat med just XNA, inte testat detta spel dock.

På GDC vissades det upp intressanta kommande titlar som Fable 2 och dess nya simulator motor, i Fable 2 kan man bjuda in en kompis eller en spelare helt random att joina ditt spel, och ni kan utforska och göra uppdrag tillsammans. Finns en väldigt rolig (men dock riskabel) feature, där låt oss säga att min IRL kompis Patrik joinar mitt spel. Och i mitt spel har jag gift mig och skaffat kids (vilket är en påbyggnad på den gamla Fable simulator motorn, där men endast kunde gifta sig men inte skaffa ungar) Iaf. Patrik joinar mitt spel och då kan han, om han vill (Understruket HAN!) döda min fru eller man! (man kan vara en kvinnlig char i Fable 2m vilket också är nytt) Och sen kan Patrik hoppa ur mitt spel, och min livs-följeslagare är död för alltid. Buhu!!!!

Detta är som sagt en rolig och inovativ feature, men riskabel om man tillåter en halt random spelare joina mitt spel. Man vill ju inte att ens man / hustru ska bli dödad av en jäkla amerikan.

Det sades en del rolig fakta om statistik på GDC med, som tillexempel att Halo 3 featuren där man kan spara filmklipp på matcher och dylikt har en 30% MER uppladnings ratio äb youtube! Tänk dig, 1 spel = mer uppladdade filmer per dag än youtube, Och det läggs upp en jävla massa filmer på youtube dagligen.

Om man ska vara en nerd och poängtera att Microsoft har en speciell databas som samlar upp alla Achievments från hela världen, och den har nu överstigit gränsen  över1 biljon Achievments!! det är 1 000 000 000 000!!! (massa nollor)

En rolig överaskning är att redan på realese dagen för GTA 4 så kommer det släppas nya uppdrag till spelet via Xbox Live Marketplace, har PS 3 detta.....hmmmm inte vad jag hört. Xbox VS PS 3!!!

Jaja, det var la Spel biten det, nu kommer lite allmän info om mitt liv...... Idag har jag jobbat.

Mer än så har inte hänt ännu. Men imorgon kommer Jocke hit och innan dess blir det att spendera tid i tvättstugan och dammsuga my Penthouse.

Hetast just nu: Mega Man 2 - Wood Man stage

http://gamercard.xbox.com/Locktail.card

One day in Oblivion

Halloj Hallo!

Igår var det måndag och början på en ny vecka, en vecka som inleddes med arbete 06.15 till 15.45 och därefter stor kok i kyckling och Wok-anda. Så nu har jag middag för minst 5 dagar.

Efter middag blev det dags att sluta cirkeln med Spelet Oblivion då jag bara hade 1½ timmas spelande kvar på Shivering Isles. Så nu har jag 1250 Gamerscore på Oblivion vilket är max. Så nu måste jag hitta ett nytt prjekt i väntan på Rock Band som släpps i slutet av Mars.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag har jag fixat så Maria får sin dator, måste ringa igen dock för att klargöra för Dell att datorn skall skickas 110mil till annan ort om den inte kommer till mig innan ett vist datum. De kommer de nog inte gilla på Dell, But who care´s!? I´m the Buyer, I´ve GOT RIGHTS!!!!!


"I dont need to get a life, I´m a gamer, I got plenty of lives!!"

http://gamercard.xbox.com/Locktail.card


3 dagar ledigt!!.....GLÖM DET!!

Jaha, då hade man sett fram emot att vara ledig i 3 dagar innan man börjar en ny arbetsvecka på 6 dagar..... But NOoooooo!!

Ny patient = chans för övertid = I TAKE IT!! Så får skyllla mig själv, och inte klaga över att jag bara får 2 dagar ledigt.
jaja, 14 timmar övertid än så länge denna månaden är inte fy skam.

Igår var en ganska soft dag då jag fick hjälpa min älskling införskaffa en ny dator, då hennes nuvarande är sänd från Satan själv och gjort hennes tillvaro mer än trevlig den sista tiden. Så jag beställde en dator till mig i Göteborg, som sedan ska fara med Maria upp till Skellefteå i slutet av månaden. Sedan hämtades beställda gardiner och CD-skivor från posten. Mer den dagen gjordes det inte direkt.

När jag kommer hem idag från jobbet så blir det Oblivion för hela slanten.

http://gamercard.xbox.com/Locktail.card

RSS 2.0