Nu är den igång!!

I måndags startade den stora E3-mässan i Los Angeles. De bjuder på trevliga nyheter så som att Final Fantasy XIII kommer släppas till både PS3 och Xbox360 (realese datumen är den samma för bägge konsoler) De visar trevliga förhands tittar på Fable 2, Fallout 3, God of War 3, Little Big Planet, och många många fin fina titlar.

De ger även en fin liten preview på 360´s nya Dashboard som har den roliga funktionen med små 3D avatars, som Wii´s Mii, MSN Meegos och liknande. Men en ny version av den "gamla" dashboarden kommer att finnas för den som gillar den. Den nya daschboarden ser lite barnslig ut tycker jag, men jag är öppen för nya saker.

Den som vill kolla lite på egenhand kan kolla in

www.ign.com
www.fz.se
www.gamespot.com

Snart rank 20 på Battlefield: Bad Company och är jäkligt sugen på Unreal Tournament 3. Rock band släpps någon gång mellan den 23-25 Juli. Men jag väntar på Guitar Hero: World Tour (Guitar Hero 4) istället. Känns mer värt, och det sägs vara billigare än Harmonix Rock Band.

"You are in Bad Company now!"

Efter närmare eftertanke...

Jag nämde ju i sista inlägget att det såg ljust ut för Harmonix nya installation "Rock Band". Att detta skulle släppas i slutet av månaden (enligt webhallen). Men efter att Hypa´t på Guitar Hero 4 (Guitar Hero: World Tour) Som också innehåller trummor, mic och gitarr. Låter det som en mer säker produkt att införskaffa. Det sägs att GH:WT släpps i Oktober någon gång, och hällre väntar jag på en ny Guitar Hero installation än ett spel som aldrig verkar komma innanför Sveriges gränser (Rock Band har endast släppts i USA, Tyskland, England och Frankrike).

Så Tyvärr Jocke, det blir nog inget Rock Band innan du åker till Japan, men du får spela Drum Mania på någon arkadhall i Tokyo eller så :)

Well, well. Har alla Singleplayer achievments på Bad Company nu. Fick Dog Owner igår med. (Få 50 Unika Dog Tags via att kniva andra människor).

The Bad Company

Nu har det gått ett tag sedan det bloggades. Men det som hänt är i helgen som var så var jag, Maria och några gemensa kompisar till oss ut. Förfesten var trevlig och lyckad men senare på kvällen spårade det lite. Undertäcknad blev lite väl rund under foten....

Men på Tv-spels fronten har det varit Battlefield: Bad Company som gällt. Har endast 2st singleplayer achievments kvar (vilket jag kommer skaffa idag) ((Klara första banan på Normal samt att inte dö på någon bana)) Sen går jag stenhårt in på Multiplayer. Har redan en del achievments där, men har en del kvar att plocka. Samt att det är riktigt kul att spela med.

Sen ser der ljust ut då Rock Band kanske släpps i slutet av månaden, vilket är ett stort plus i kanten.

RSS 2.0