The Army of Two!

Tjolavippen!!

Nu är det lördag kväll och jag ska snart gå hem från jobbet. När jag kommer hem blir det till att lira EA´s nya strategi Shooter "Army of Two". Ska lira tillsammans med Patrik och köra lite CO-OP eller Bounties i Multiplayer.

Army of Two
De som är frälsta i Tv-spelens värld har nog inte undkommit detta "CO-OP Based Strategic Shooter" Där det gäller att sammarbeta in i det minsta. Man är 2st soldater som ska göra de verse uppdrag, och själva konceptet och styrkan sittter i det nytänkande sätter man tar sig fram på genom Kinas skogar, Iraks öken beklädda städer och Amerikanska stridsfartyg. Sjävla grejen är att man ska hålla så kallad "AGGRO", om man har AGGRO så riktar alla fiender sina pipor mot den med mest AGGRO, medans den andra spelaren kan gå runt fienden och flankera dem. Det kan låta simpelt och trist, men EA Montreal har lagt till en hel del roliga och fina finesser. Så som Riot Shields, fallskärm (den ena styr fallskärmen medans dena ena skjuter på de verse fiender som kommer i ens väg) och lite annat smått och gott.

Men enough about that. Nu ska jag hem om bara några få minuter, kul när man slutar vid 21 så kommer man hem vifd 22 tiden. segt!

http://gamercard.xbox.com/Locktail.card

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0